.

Top 5 Jenama Pakaian Paling Mahal Di Dunia

Kali ini, kita akan melihat jenama pakaian mana yang paling mahal dan menjadi kegilaan ramai orang. Jadi, di bawah adalah senarai antara 5 jenama pakaian paling mahal di dunia.

Armani


Armani

Nama besar dalam dunia fesyen antarabangsa, Jenama Armani diasaskan oleh Girgio Armani dan Sergio Galeotti. Girgio Armani S.P.A mendapat tempat dikalangan peminat fesyen antarabangsa kerana kualiti dan bermutu tinggi. Armani sememangnya sentiasa menyediakan pilihan fesyen yang banyak dan terkini juga bermutu merangkumi pakaian untuk wanita, lelaki dan juga kanak-kanak.

Marc Jacobs


Marc Jacobs

Koleksi pakain Marc Jacobs sentiasa menjadi impian kebanyakan wanita muda. Marc Jacobs yang berbangsa Perancis merupakan seorang pereka fesyen terkenal. Marc pernah memenangi anugerah Ordre des Arts et des Lettres yang merupakan Anugerah paling berprestij bagi penggiat seni di Perancis. Citarasa dan rekaan daripada Marc sentiasa menepati musim dan citarasa wanita moden.

Gucci


Gucci

Hanyalah seorang perantau yang bermastautin di Paris kemudian berhijrah ke London dan berkerja di hotel-hotel ekslusif, Guccio Gucci (1881–1953) amat terpesona dan kagum melihat barangan mewah yang dipakai oleh tetamu hotel. Tidak lama kemudian, dia kembali ke tempat kelahirannya, Florence di Itali yang kaya dengan sumber-sumber berkualiti dan mula membina empayarnya sendiri. Kini, Gucci merupakan jenama pakaian yang amat terkenal kerana kemewahannya dan terlibat dalam bidang kosmetik, artikel sukan, barangan kemas, cermin mata dan lain-lain pakaian yang sememangnya mahal tapi berkualiti tinggi.

Chanel


Chanel

Chanel S.A atau lebih dikenali sebagai Chanel merupakan sebuah jenama yang menjadi pujaan golongan elit. Diasaskan oleh Gabrielle "Coco" Chanel, seorang rakyat Perancis yang mendapat jolokan nama Coco semasa menjadi penyanyi di Kelab. Chanel amat terkenal dikalangan wanita muda kerana fesyennya yang tampak lebih muda dan ringkas disamping anggapan bahawa jenama Chanel merupakan lambang bagi golongan Elite.

Prada


Prada

Jenama terkenal Itali ini memperkenalkan pakaian yang bergaya untuk memenuhi pelbagai keperluan penggemar fesyen selain dikenali sebagai jenama pakaian terkenal. Jenama Prada adalah produk yang terkenal dengan kesederhanaan, keselesaan dan keyakinan. Malah, ramai bintang-bintang Hollywood amat meminati pakaian rekaan Chanel.
 
Bestkan !
 
Macam mana nak kumpul duit beli Jenama - jenama ni?



Guna Duit Untung Main Saham Laaa... !
 

Susah ke main saham? tak lah, Senang jer, masuk kelas sehari dah boleh main...



Bila ekonomi baik main KLSE , kalau ekonomi x baik main FCPO/Fx (dgn MODAL RM2k boleh untung sampai RM30k bila SAHAM menjunam !! ~ FCPO/fx untung bila saham jatuh ! )
 
 Pilih jer kelas mana nak masuk dibawah...
 
  1. Kelas FCPO / Dagangan Hadapan Kelapa Sawit (RM69!) >> www.FCPO.co.nr
  2. Kursus Asas Pelaburan Bursa Saham ( RM69 ! ) >> www.KLFX.blogspot.com 
  3. Kelas Teknik Forex " 100 PIPS " & Signal PERCUMA ! >> http://OIIM.co.nr  
  4. Kursus Pelaburan EMAS (Saving/SpotGold/Brg Kemas) >> www.KLFX.blogspot.com

    utures trading in malaysia crude palm oil futures fcpo cpo futures trading cpo futures futures crude palm oil futures malaysia fcpo malaysia crude palm oil price trade fcpo what is crude palm oil future crude palm oil crude palm oil futures trading oil price bursan malaysia future trading malaysia palm oil malaysia palm oil prices bursa futures crude palm oil futures malaysia crude palm oil fkli futures bursa malaysia cpo futures palm oil industry malaysian futures crude palm oil price chart palm oil in malaysia malaysia crude palm oil online trading malaysia cpo price palm oil price chart gold trading malaysia oil palm crude palm oil future palm oil trading companies palm oil futures market oil palm oil price chart palm oil trading crude palm oil in malaysia trading palm oil palm oil hq palm oil mill soybean oil futures palm oil futures Malaysia  palm oil futures fcpo trading fcpo chart malaysia futures trading how to trade futures in malaysia palm oil price futures trading malaysia crude palm oil futures futures trading in malaysia crude palm oil futures fcpo cpo futures trading cpo futures futures crude palm oil futures malaysia fcpo malaysia crude palm oil price trade fcpo what is crude palm oil future crude palm oil crude palm oil futures trading oil price bursan malaysia future trading malaysia palm oil malaysia palm oil prices bursa futures crude palm oil futures malaysia crude palm oil fkli futures bursa malaysia cpo futures palm oil industry malaysian futures crude palm oil price chart palm oil in malaysia malaysia crude palm oil online trading malaysia cpo price palm oil price chart gold trading malaysia oil palm crude palm oil future palm oil trading companies palm oil futures market oil palm oil price chart palm oil trading crude palm oil in malaysia trading palm oil palm oil hq palm oil mill soybean oil futures palm oil futures Malaysia palm oil futures fcpo trading fcpo chart Malaysia

     

    Tempatanzaharudinustaz sobrinasir forexpakdiTop Forex Forumcarigoldnogoldwang cybercaricommymesranetbicara jutawanTop Indicator Forexsupport resistanceelliot wave fibonacciwinning solutionKuasa Forexcot reportmacd rsi adx bollingernewsCarian Saham Paling Tinggimaybank2u fxlangkah main sahambank negara malaysiacara menjana pendapatankelas saham percumakursus saham murahbelajar saham onlinebskl bursa malaysiaklci bursa sahambicara jutawanpelaburan sahamduit sambilanjawatan kosongkerja sambilanTop Forex Keywordblog forexbuku panduan forexstrategi forex long termcara senang trade forexpanduan simple forexEA expert advisorforex robotkursus forexforex tutorialteknik scalpingpart time trader kayakelas fxuntung forexfundamentalstranglestraddlebreak outasian marketforex sessionforex seremban tamping rembau nilai negeri sembilanforex labuantips forexforex seminarforex signalebook forex bahasa melayu bmbroker forexforex haramforex illegalapa itu forexbagaimana bermula dalam forexforex tipuTop MT4 Forex Brokerikofxfxmalayeracashmaster, pelaburan emas pelaburan emas maybank harga emas dinar emas pelaburan emas bank rakyat pelaburan emas public bank harga emas terkini harga emas maybank pelaburan emas di malaysia harga emas di malaysia harga emas malaysia pelaburan saham emas harga emas 916 terkini pelaburan dinar emas pelaburan emas forum saham emas harga emas di pasaran pasaran emas melabur emas harga emas 916 semasa pelaburan emas di bank rakyat pelaburan emas public gold harga emas harian pelaburan emas bank islam skim pelaburan emas harga emas semasa 916 pasaran emas semasa teknik pelaburan emas cara pelaburan emas zaharuddin pelaburan emas harga pasaran emas semasa harga emas bank negara pelaburan jongkong emas harga emas hari ini malaysia pasaran emas malaysia emas pelaburan harga emas 916 sekarang harga emas 999 terkini harga emas 999.9 hari ini pasaran emas hari ini harga pasaran emas hari ini



    KLIK ICON TWITTER & FACEBOOK DIBAWAH DAN SHARE INFO DI LAMAN INI BERSAMA  KENALAN ANDA.... Bersama Menjana Kekayaan!

     


    kursus forex forex malaysia belajar forex forex factory kuasa forex jutawan forex marketiva easy forex forex forex investment forex converter malaysia forex forex news forex courses forex indicator robot forex apa itu forex forex calculator forex trading forex exchange forex forum foreign exchange forex tutorial forex signal forex autopilot main forex panduan forex signal forex forex robot forex rates kursus forex di malaysia metatrader free forex signal berita forex kursus forex malaysia what is forex kursus forex 2010 forex broker forex contest islamic forex forex chart best forex broker forex ea forum forex forex automoney ebook forex indicator forex forex ebook forex bonus oanda forex kursus saham saham saham online marketiva main saham belajar saham main saham online metatrader 4 belajar main saham marketiva.com cara main saham online harga saham cara bermain saham jual beli saham bermain saham belajar saham online belajarforex belajar marketiva permainan saham online saham valas harga saham online cara bermain saham online bermain saham online pasar saham online trading saham online bagaimana cara bermain saham valas online belajar bermain saham trading saham cara saham online trading saham simulasi saham saham online trading main saham instaforex marketiva saham online foreign exchange main saham online belajar saham main saham maybank2u belajar main saham metatrader fx open metatrader 4 marketiva.com cara main saham online panduan main saham tips main saham mt4 metatrader 5 online trading bagaimana cara main saham marketiva scam www.marketiva.com forek fx pro beli saham online fx trading belajarforex easyforex valas forexmali trading online bermain saham investasi online bursa saham malaysia main board indeks saham modal main saham valas online trading saham bermain saham online foreks meta trader saham online trading cara bermain saham online trading saham online forextrading index saham investasi saham perdagangan saham bursa malaysia bursa malaysia real time bursa saham malaysia bursa malaysia price bursa malaysia berhad klse bursa malaysia bursa malaysia annual report bursa malaysia my bursa malaysia announcement bursa malaysia index bursamalaysia www.bursamalaysia.com bursamalaysia.com ftse bursa malaysia klse online bursa malaysia listing requirement bursa malaysia share price share market malaysia listing requirements of bursa malaysia how to invest in bursa malaysia bursa malaysia website market information bursa malaysia forum klse malaysia bursa saham malaysia online stock market malaysia star bursa malaysia bursamalaysia price bursa malaysia address bursa malaysia securities berhad malaysia stock exchange bursa malaysia bhd bursa malaysia career listed company in bursa malaysia ftse bursa malaysia klci bursa malaysia prices bursa malaysia depository sdn bhd bursa malaysia wiki bursa malaysia market watch malaysia market market watch malaysia fungsi bursa malaysia bursamalaysia announcement bursa malaysia derivatives company listed in bursa malaysia the star online business bursa malaysia market price bursa saham malaysia listed companies trading bursa malaysia bursa malaysia daily summary bursa malaysia blog klse klse online klse star klse price klse real time klse malaysia klse chart klse my klse my website market information prices index bursamalaysia klse stock watch klse star online bursa saham malaysia www.bursamalaysia.com klse bursa malaysia klse index klse market watch klse composite index www.klse.com.my star klse klse realtime kuala lumpur stock exchange klse announcement klse forum klse stock prices klse stock exchange klse online market watch www.klse.com klse real time monitor bursamalaysia.com share market malaysia klse my website market information malaysia stock exchange stock market malaysia klse blog klse stock malaysia stock market klse share price kuala lumpur stock exchange klse klse prices malaysia share market klse market realtime klse share market klse live klse quote klse summary klse eod data klse stock market star klse online GFC Markets FBS Holdings Inc. Finexo FxCompany LiteForex HY Markets [Forex, Stocks, Metals] Dukascopy [Interbank Forex] GFX Group SA [Forex, Stock Market Index, ...] MoneyForex [Forex, CFD, ...] Western Capital Forex [Forex, CFD, Stocks ...] dbFX Deutsche Bank [Forex ...] FxPro [Forex, CFD, Stocks, Metals ...] COESfx [Forex, Gold, ...] Saxobank [Forex, CFD, ...] TMS Brokers [Managed Accounts, ...] AlaronFX Inc. [Forex, Managed Accounts...] Delta Stock Inc. [Forex, Stock...] Man Financial [Forex, CFD...] A.B. Watley Forex [Forex, Future...] FXDirectDealer iFOREX [Forex, Trading Signals,...] Currency Trading USA [Forex, Man...] Forex Day Trading [Forex, Manage...] Forex For You [Forex, Managed Fu...] Carlo Scevola, CTA [Managed Fund...] Gallo Global Markets [Forex, Fut...] FOREX.com DTG Futures [Futures] DirectFX Invest2forex Rose Stevons & Company [Mana...] Goldberg Forex Group FXOnline Japan Ltd., FXTech Trading Goetz Financial Forex Affin Investment Bank Berhad L 2 Alliance Investment Bank Berhad L 3 AmInvestment Bank Berhad L 4 CIMB Investment Bank Berhad L 5 ECM Libra Investment Bank Berhad L 6 Hong Leong Investment Bank Berhad L 7 HwangDBS Investment Bank Berhad L 8 KAF Investment Bank Berhad L 9 Kenanga Investment Bank Berhad L 10 Maybank Investment Bank Berhad L 11 MIDF Amanah Investment Bank Berhad L 12 MIMB Investment Bank Berhad L 13 OSK Investment Bank Berhad L 14 Public Investment Bank Berhad L 15 RHB Investment Bank Berhad successinforex.blogspot.com collegeforex.com www.duitdariforex.com www.jaguhforex4u.com www.forexmalaysia.com www.bijakforex.com www.sureheboh.com www.kampusforex.com santaiforex.afcobiz.com forex percuma , belajar forex , teknik forex percuma , belajar forex percuma , forex blog , forex blogspot, faham forex, belajar blog, belajar forex islamic, forex percuma, nak belajar main tukaran wang asing, foex percuma, belajar percuma saham, nak belajar forex, ilmu forex percuma, belajar forex islam, beza forex saham, forex duit percuma, belajar blog percuma, jom belajar forex, www.teknikforex percuma.com, belajar forex.com, nak blaja forex, kan belajar forex, teknik forex tag cloud Some currency pairs are more predictable than others. Here are my top 5: 1. AUD/USD 2. EUR/GBP 3. NZD/USD 4. EUR/USD 5. USD/CHF