>>>>>>Kursus Secara Bersemuka ATAU Online

Kursus Asas Saham (Technical Value Investing)

Kandungan:

- Langkah memilih broker saham

- Belajar membaca indeks saham dan harga saham hari ini

- Cara membeli saham online tanpa melalui remiser

- Cara membeli IPO (Initial Public Offering)

- Kaedah Teknikal Analisis untuk penilaian saham

- Cara memilih saham bernilai mengikut kaedah Warren Buffet

>>>>>>Kursus Secara Bersemuka ATAU Online

Kursus Asas Forex dan Teknik 100pips Sehari

Kandungan:

- Belajar apa itu margin,leverage,swap dan spread

- Langkah memilih broker Forex terbaik di Malaysia

- Mengenali Japanese candlestick dan Chart Pattern

- Cara memilih indikator terbaik mengikut sistem yang digunapakai

- Belajar membuat trailing Stop Loss mengunakan Parabolic SAR

- Swing Trading mengunakan ATR,MACD,RSI dan ADX indicator

>>>>>>Kursus Secara Bersemuka ATAU Online

Kursus Pelaburan Emas Fizikal Dan Spot Gold

Kandungan:

- Belajar Pelaburan Emas Simpanan Tetap di Bank Akaun

- Transaksi Jual Beli Emas dan Rate emas

- Asas Chart MT4 dan Automatik Trading

- Analisa Teknikal dan Fundamental (berita ekonomi)

- Pelaburan emas melalui barang kemas / perhiasan

- Mengenali Gold Bar / Jongkong emas dan Syiling emas

>>>>>>Kursus Secara Bersemuka ATAU Online

Kursus Dagangan Hadapan Kelapa Sawit (FCPO)

Kandungan:

- Langkah membuka akaun trading komoditi

- Cara membeli dan menjual FCPO mengunakan J-Trader

- Cara mengunakan aplikasi charting 188OMS

- Belajar Candlestick, Pattern, Trend, Indikator dan sebagainya

- Membuat analisis fundamental mengunakan export data dan soy oil effect

- Mengenali "POINT OF OPTIMUM" - kombinasi Support/Resistance

.

Tips Saham 22/8/2017 - PMetal

Bagi QE30 / 6/2017, keuntungan bersih PMetal meningkat sebanyak 1% qoq atau 3% kepada RM150 juta manakala pendapatan meningkat 3% qoq atau 31% kepada RM2.079 bilion. Keuntungan yang lebih tinggi adalah terutamanya disebabkan oleh pengukuhan harga logam semasa suku tahun semasa di bawah kajian dan peningkatan berterusan dalam mengurangkan kos pengeluaran


Jadual: Keputusan suku ketiga terakhir PMetal 8


Graf: Keputusan suku ketiga sebanyak 36 suku

Tinjauan Aluminium

Bertentangan dengan jawatan terdahulu saya mengenai prospek aluminium , harga naik dalam 2 minggu yang lalu daripada USD1985 satu tan kepada USD2100 satu tan hari ini. Rintangan segera adalah pada garisan mendatar pada USD2100 dan USD2200.


Carta 1: Carta Bulanan Aluminium dari 2009 hingga Ogos 2017   (Sumber: Investing.com)

Prospek

PMetal yakin bahawa prestasi kewangannya pada tahun ini akan memuaskan. Ini berdasarkan perkara berikut:
Harga aluminium terus meningkat memandangkan lebih banyak lagi potongan pengeluaran diumumkan China Menurut dasar pembaharuan pembekalan kerajaan. Akibatnya, China Pengeluaran peleburan dijangka perlahan dan bekalan dan permintaan dunia akan condong ke arah keadaan defisit yang akan menyokong prestasi harga aluminium jangka panjang.
Operasi peleburan kami akan terus berjalan dengan kapasiti penuh untuk baki tahun ini dengan permintaan terus disokong dengan baik. Kami akan terus menumpukan pada memperluaskan produk nilai tambah kami dan meningkatkan kecekapan operasi secara keseluruhan.


Penilaian

PMetal (ditutup pada RM3.34 pada akhir sesi pagi hari ini) kini didagangkan pada PER sebanyak 21 kali (berdasarkan EPS 4 suku terakhir sebanyak 16.25 sen). Berdasarkan PER ini, PMetal dianggap adil.

Tinjauan Teknikal

PMetal memecahkan paras tertinggi baru-baru ini sebanyak RM3.00. Ini membawa kepada kesinambungan aliran menaik sebelum ini.


Carta 2: Carta mingguan PMetal pada 16 Ogos 2017 (Sumber: ShareInvestor.com)

PMetal meningkat dalam saluran menaik jangka panjang sehingga Januari tahun ini. Pada permulaan tahun ini, PMetal memecah di atas garisan atas pada RM1.70 dan ditembak.


Carta 3: Carta bulanan PMetal pada 17 Ogos 2017 (Sumber: ShareInvestor.com)

Kesimpulannya

Berdasarkan prestasi kewangan yang kukuh, penilaian yang saksama dan tinjauan teknikal yang menaik, PMetal adalah stok yang baik untuk pelaburan jangka panjang.

LANGGAN SIGNAL FOREX / FCPO & TIPS PELABURAN SAHAM TERUS KE EMEL ANDA!




Susah nak untung dalam Forex?
Pening kepala nak pilih kaunter Saham yang akan untung ?
Tak pasti entry untuk FCPO ?

Dengan langganan PAKEJ Signal dan Tips KLFX terus emel anda...

Anda TIDAK PERLU lagi berhempas pulas membuat analisis setiap hari.

Trade dengan mudah dan simple berpandukan signal / tips yang kami hantar terus ke emel anda !

 

BERMINAT?  KLIK >> DISINI <<

Top MT4 Forex Brokerikofxfxmalayeracashmaster forexfxcmliteforexinstaforexmarketivaeasy forexSelebriti Fx Tempatanzaharudinustaz sobrinasir forexpakdiTop Forex Forumcarigoldnogoldwang cybercaricommymesranetbicara jutawanTop Indicator Forexsupport resistanceelliot wave fibonacciwinning solutionKuasa Forexcot reportmacd rsi adx bollingernewsCarian Saham Paling Tinggimaybank2u fxlangkah main sahambank negara malaysiacara menjana pendapatankelas saham percumakursus saham murahbelajar saham onlinebskl bursa malaysiaklci bursa sahambicara jutawanpelaburan sahamduit sambilanjawatan kosongkerja sambilanTop Forex Keywordblog forexbuku panduan forexstrategi forex long termcara senang trade forexpanduan simple forexEA expert advisorforex robotkursus forexforex tutorialteknik scalpingpart time trader kayakelas fxuntung forexfundamentalstranglestraddlebreak outasian marketforex sessionforex seremban tamping rembau nilai negeri sembilanforex labuantips forexforex seminarforex signalebook forex bahasa melayu bmbroker forexforex haramforex illegalapa itu forexbagaimana bermula dalam forexforex tipuTop MT4 Forex Brokerikofxfxmalayeracashmaster Brokerikofxfxmalayeracashmaster forexfxcmliteforexinstaforexmarketivaeasy forexSelebriti Fx Tempatanzaharudinustaz sobrinasir forexpakdiTop Forex Forumcarigoldnogoldwang cybercaricommymesranetbicara jutawanTop Indicator Forexsupport resistanceelliot wave fibonacciwinning solutionKuasa Forexcot reportmacd rsi adx bollingernewsCarian Saham Paling Tinggimaybank2u fxlangkah main sahambank negara malaysiacara menjana pendapatankelas saham percumakursus saham murahbelajar saham onlinebskl bursa malaysiaklci bursa sahambicara jutawanpelaburan sahamduit sambilanjawatan kosongkerja sambilanTop Forex Keywordblog forexbuku panduan forexstrategi forex long termcara senang trade forexpanduan simple forexEA expert advisorforex robotkursus forexforex tutorialteknik scalpingpart time trader kayakelas fxuntung forexfundamentalstranglestraddlebreak outasian marketforex sessionforex seremban tamping rembau nilai negeri sembilanforex labuantips forexforex seminarforex signalebook forex bahasa melayu bmbroker forexforex haramforex illegalapa itu forexbagaimana bermula dalam forexforex tipuTop MT4 Forex Brokerikofxfxmalayeracashmaster, pelaburan emas pelaburan emas maybank harga emas dinar emas pelaburan emas bank rakyat pelaburan emas public bank harga emas terkini harga emas maybank pelaburan emas di malaysia harga emas di malaysia harga emas malaysia pelaburan saham emas harga emas 916 terkini pelaburan dinar emas pelaburan emas forum saham emas harga emas di pasaran pasaran emas melabur emas harga emas 916 semasa pelaburan emas di bank rakyat pelaburan emas public gold harga emas harian pelaburan emas bank islam skim pelaburan emas harga emas semasa 916 pasaran emas semasa teknik pelaburan emas cara pelaburan emas zaharuddin pelaburan emas harga pasaran emas semasa harga emas bank negara pelaburan jongkong emas harga emas hari ini malaysia pasaran emas malaysia emas pelaburan harga emas 916 sekarang harga emas 999 terkini harga emas 999.9 hari ini pasaran emas hari ini harga pasaran emas hari ini

KLIK ICON TWITTER & FACEBOOK DIBAWAH DAN SHARE INFO DI LAMAN INI BERSAMA  KENALAN ANDA.... Bersama Menjana Kekayaan!

 

PENGALAMAN BERCUTI DI PARIS PERANCIS

Setelah hampir 10 hari di bumi Jerman, saya dan En. Suami terbang ke Paris pula. Kami akan akhiri trip kali ini di Paris, kota yang terkenal dengan jolokan nama Kota Cinta. Memandu sudah, naik keretapi sudah, jadi last sekali sebelum balik kena naik kapal terbang pula. Kitorang naik Lufthansa dari Berlin dengan tiket murah yang dibeli 2 bulan sebelum bertolak. Saya ada menulis tentang kos perjalanan dan planning lengkap untuk disana di entri saya pada bulan Mac 2014 lalu sebagai panduan jika anda ada plan untuk ke sana juga. Selain itu, sudi-sudikan baca perkongsian pengalaman dan tips2 dari saya semasa di Frankfurt, Stuttgart, Neuschwanstein Castle di Schwangau, Munich dan Berlin. Kalau ada plan nak memandu di Jerman, jangan lupa untuk baca pengalaman kami memandu di Jerman.


Paris, here we come!

Kami tiba di Paris pada awal pagi di Charles De Gaulle Airport Terminal 1. Sampai je kat sana, kitorang cari stesen keretapi dulu. Stesen keretapi berada di Terminal 3 (stesen bas berada di Terminal 2). Sampai je di Terminal 3, kitorang pon pergi ke ticket counter untuk beli Paris Visite Pass Zone 3 for 2 days usage. Jangan terus pergi ke mesin sebab mesin tak jual Visite Pass.


Kecik je Paris Visite Pass ni.. kena simpan betul2 so that tak hilang.


BETUL KE PARIS NI BEST?

Nak mengumpat sket... kerani counter tiket di Terminal 3 tu sombong dan rude, sebab dia leh belek2 kuku masa kitorang tanya itu-ini-begitu-begini. Jawab plak dengan ndak tak ndak. Kitorang tanya untuk dapatkan kepastian sebab tak mahu membazir beli salah zon. Dia cadangkan beli untuk Zon 5 pada harga Euro 48.65/adult for 3days (dia masukkan airport pada hari sampai dan balik nanti). Kitorang akan banyak habiskan masa di Zon 3 sahaja yang berharga Euro 17.50/adult untuk 2 hari. Kos keretapi pergi-balik untuk airport-paris-airport baru berharga Euro 10,90/pax. So total untuk Zon 3 & pergi-balik airport baru berjumlah Euro 28.40/adult. Kalu kitorang ikut nasihat dia.. alamatnya rugi Euro20 cenggitu je (RM100/pax lebih tu!). Ada satu couple Jepun tu lagi la kesian siap kena tengking lagi sebab tersalah beli tiket. Adehh... kenapalah mereka begitu kuang ajau sangat..? Potong stim betul.. orang baru nak seronok2 datang Kota Cinta ni..

Perjalanan dari CDG Terminal 1 ke Gare de Lyon ambil masa lebih kurang 30min. Punyalah jauh. Masa ni pemain muzik jalanan a.k.a peminta sedekah akan mengambil kesempatan. Dorang akan mainkan alat muzik atau menyanyi tanpa kita suruh. Lepas habis persembahan, dorang akan hulur balang/topi untuk kita kasi duit. Selagi kita tak masukkan duit, dia takkan beredar. Dia akan paksa kita sedekah. Memula En. Suami hulur Euro 2 tapi dia tak puas hati, dia suruh tambah lagi. Dan suamiku yang comel itu pon tambah lagi Euro 2. Ada sorang mamat Amerika tu lagi la kesian.. dia memula kata takde duit Euro, tapi peminta sedekah tu tak percaya. Dia paksa suruh cari gak dalam beg. Mamat tu pon cari dan jumpa sedikit. Tapi peminta sedekah tu tak puas hati gak, dia suh cari lagi sampai mamat Amerika tu tambah lagi. Kesian saya tengok.. punyalah ganas peminta sedekah di Paris ni. Beginikah Kota Cinta yang manis2 saja diceritakan orang? Huhu... masa tu saya dah mula rasa tak best..

Kitorang menyewa sebuah apartment 1 bilik yang berdekatan dengan stesen metro Hotel de Ville. Sebelum ni ketika di Jerman apartment yang kitorang sewa cantik, kemas dan semuanya dalam keadaan baik. Tapi apartment yang ini tak berapa cantik sangat, water heater rosak dan towel buruk giler. Mentang2 lokasi tersangat strategik sebab sangat dekat dengan Notre Dame dan beberapa lokasi pelancongan lain, dorang letak harga yang amat mahal untuk apartment sebegitu rupa.


10 TEMPAT MENARIK DI PARIS

Selepas melalui beberapa incident yang tak berapa seronok tu, saya rasa macam tawar hati sket ngan Paris. Tapi, dah jauh-jauh kami datang, takkan nak habiskan 3 hari 2 malam di Paris ni dengan perasaan berduka dan berfikiran negatif, kan..? So saya ketepikan semua perasaan itu dan bertekad nak buka mukasurat baru. Saya pasti, ada sebab majoriti manusia di bumi ini bersetuju yang Paris ini indah bersesuaian dengan gelaran 'Kota Cinta'.

Jom saya bawa anda ke 10 tempat menarik di Paris yang bisa menjadikan cinta anda membuak2 semula...


 
1) The Lourve Museum



Cuaca mendung semasa kami di sana, namun still looks magnificent!

Perkara pertama yang kami lakukan ialah ke Musee du Lourve yang menempatkan potret Monalisa. Dari di Malaysia lagi kitorang dah berangan-angan nak tengok cantik sangat ke wanita tidak berkening itu. Dan alhamdulillah angan-angan kami berjaya terlaksana. Untuk masuk tanpa perlu beratur panjang, kami beli tiket siap-siap di kedai cenderamata muzium yang terletak dalam Carousel of Musee du Lourve (CML). Bangunan CML ini betul2 bersebelahan dengan Musee du Lourve dan ia adalah sebuah shopping complex. Once dah masuk CML, pergi ke food court dan anda akan jumpa kedai cenderatamata tu berdekatan dengan lift. Ohya, jangan lupa try makanan Lebanese di Restoran Salam. Dijamin Halal, inshaAllah. Cuma harganya amat mahal sedikit pada pendapat saya yang tak berapa kaya ni.. huhu..

Kitorang habiskan separuh hari di muzium ini. Muzium ini terlalu besar, memang tak sempat nak masuk semua tempat. Kitorang pastikan dapat tengok  yang glamer2 seperti potret Monalisa, Venus de Milo, Egyptian antiquities (sphnix) dan sejarah tentang muzium itu sendiri. Kebanyakan lukisan/patung/ukiran di muzium ini tidak menutup aurat, yang di bawah dan di atas tidak bertutup langsung! So gambar dalam muzium tak dapat saya tunjukkan atas sebab ketidaksesuaiannya. 


Dalam banyak2 dewan pameran, Monalisa punya paling ramai pengunjung. Kena boloskan diri ke depan untuk tengok potret tu. Kecik je potretnye.. Saya buta seni, so tak nampak pon apa yang menariknya.. haha..




2) Eiffel Tower

Tidak sah ke Paris jika tidak ke Eiffel Tower. Ada yang kata ia hanyalah bangunan besi buruk, so kaitannya dengan cinta dipersoalkan. Tapi pada saya, Eiffel Tower memang ada 'roh'nya tersendiri. Once nampak sahaja kelibatnya dari jauh, dada terus berdegup kencang. Makin dekat, makin laju degupannya. Ia memukau mata yang memandang. Kita leh duduk lepak lama2 sekadar melihatnya. Mungkin sebab itulah pasangan bercinta sukakan Eiffel Tower ni. Sebab ia boleh buat kita rasa happy, seronok, terpaku dan terkesima.

Kami ke sini dua kali, sekali siang dan sekali lagi pada waktu malam. Ia cantik pada waktu siang, dan lebih menarik pada waktu malam dihiasi lampu2 neon. Pada waktu malam, sejam sekali mereka akan memainkan pertunjukkan cahaya, iaitu pada pukul 8.00pm, 9.00pm, 10.00pm, 11.00pm and 12 midnite.. so don't miss it. Memang cantik! Kami juga ambil kesempatan naik ke atas Eiffel Tower pada waktu malam untuk melihat kecantikan kota Paris dari atas.


Eiffel at day and night

3) Petit Palais and Grand Palais

Petit Palais (Small Palace) dan Grand Palais (Big Palace) adalah bangunan yang dibina khas sebagai muzium dan exhibition. Bangunan ini berhadapan dengan di antara satu sama lain dan berdekatan dengan Jardins des Champs de Elysees. Dari sini leh berjalan kaki sahaja ke Champs de Elysees.



The Grand Palais.. Ku hanya melihatmu dari jauh... kalau ada rezeki lebih dan masa lebih, inshaAllah nak masuk!

4) Place de la Concorde

Place de la Concorde adalah dataran terbesar di Paris. Antara yang menjadi perhatian di sini ialah obelisk 'Cleopatra Needle' dari Ramses II Temple, Eqypt. Masa tu raja Egypt bagi 3 obelisk kepada pemerintah Perancis, tapi satu je dorang bawa balik. Sebab besar obelisk tu dik non, susah nak anto jejauh tu. Zaman dulu bukannya ada kapal kargo dan barge macam zaman sekarang untuk bawa balik dengan mudah. Juga ada beberapa fountains yang cantik menghiasi tempat ini.


Place de la Concorde

5) Champs de Elysees

Kalau nak rasa shopping macam orang kaya, sila pergi ke Champs de Elysees. Ia adalah sebatang jalan raya sepanjang 2km dimana di kiri kanan tu ada banyak kedai2 mewah, bank dan cafe. Kedai LV berdiri paling mewah kat sini. Majoriti pelancong yang lalu jalan ni memang akan bergambar depan bangunan LV tu. Kitorang berjalan kaki dari Jardin des Champs de Elysees (taman istana yang besar) hinggalah ke Arc de Triomphe. Sakit kaki den berjalan jauh gitu. Tapi sebab nak tengok sendiri apa yang hebat sangat tentang sebatang jalan ni hingga menjadikannya amat glamer di dunia, saya gagahkan juga kaki melangkah. So, hasil dari rondaan di jalan mewah ini, haku hanya dapat sakit kaki dan penat. Nak beli kat situ tak mampu sebab mahal berdengung. Sebenarnya boleh amik metro jika anda tak larat a.k.a malas nak jalan jauh2 dari Place de la Concorde ke sini.


Champs de Elysees adalah jalanraya yang sibuk dengan pelancong dan shoppaholics


6) Arc de Triumphe

Arc de Triumphe ini terletak di tengah-tengah roudabout, so kalu nak gi dekat2 sila ikut underground tunnel ye tuan-puan. Jangan melintas jalan tu sebab ada banyak kereta yang lalu-lalang, suspen tau saya tengok pelancong suka2 je melintas. Arc de Triumphe ni hanyalah sebuah  arca tanda kemenangan yang dibina oleh Napolean pada tahun 1800, tapi yang kelakarnya belum siap lagi arka ni Napolean dah dikalahkan. Siap ada tulis nama2 perang yang depa dah menangi ketika dibawah pemerintahan Napoleon. Kat bawah binaannya terdapat kubur tentera2 yang mati semasa perang dunia pertama dan nama mereka tak diketahui, hence known as the Grave of the Unknown Soldiers. So dorang tanam je reramai kat bawah tu, huhu.. Sebenarnya leh naik kat atas bangunan tu untuk tengok pemandangan kejiranan Charles de Gaulle tu, tapi kitorang tak naik. Maleh aar buang masa, dah naik Eiffel Tower kira dah cukuplah. Tiket masuk Euro9, tapi free je untuk pemegang Paris Pass.


Ramai yang sanggup duk tengah2 jalan semata-mata nak amik gambo berlatar-belakang gate ini (termasuklah kami.. huhu..)

7) Seine River



Pemandangan senja di Seine River 

Sungai ini adalah sungai cinta yang amat popular. Kalau ada masa cubalah naik cruise boat. Sure romantic gilos (i kecewa sebab tak sempat naik naik cruise kat sini). Ada banyak jambatan untuk menyeberangi sungai tu. Apa yang menarik ialah terdapat banyaknya 'love locks' atau pon mangga cinta. Bukan buah mangga yang kita nak makan tu tau, tapi mangga padlock tuu.. Hm, terlalu banyak bergantungan. Salah satu jambatan yang paling disukai dan menjadi mangsa ramai ialah Pont des Art bridge. Dengarnya Kourtney Kardashian pon gantung padlock cintanya dengan suami di sini.

Semasa saya mengarang entri ni, kebetulan kecoh di berita tentang jambatan Pont des Art yang roboh dek berat love locks yang sudah keterlaluan. Sekarang ni penduduk tempatan nak suh kerajaan banned je tradisi pelancong letak mangga kat situ. Bila difikirkan betul juga tu.. sebab makin lama akan makin berat jambatan tu sebab kena tanggung bebanan besi padlock yang beritu2 lemon tu. Huhu.. tak tahulah kerajaan Perancis akan ban atau tidak. Lom ada kesudahannya lagi.
  8)  Notre Dame

Notre Dame Cathedral ni dekat je ngan apartment kitorang, dalam 5min berjalan dah sampai. Kitorang masuk gak la tengok apa ada kat dalam (sebab masuk free). Tapi kalau nak naik kat atas tower (north tower je pelancong leh access) kena bayar. I'll never pay to enter a religious building, tapi kalau masuk masjid/surau saya akan derma walaupun masuk sentiasa free. Notre Dame Catheral adalah gereja gothic pertama yang di bina di dunia ni. Kalau tak salah dalam tahun 1100an..dah beratus2 tahun umurnya. Bangunannya cantik. Tapi nothing much to do here.. dont waste time lah.
 





Patung nganga-nganga di Notre Dame ni macam pernah kulihat... di mana ye? Owh ya, sebijik seperti di Munich!

Masa tu nampak sorang pakcik tu comot jer, ingatkan pengemis. Kemudiannya pakcik tu bagi burung2 liar kat Notre Dame tu makan.. Biar baju buruk, tapi hati cantik!






9) Restauran Istanbul

Kat Paris ni memang ada banyak restoran. Tapi susah nak pastikan ianya halal. So bila kitorang terjumpa Restoran Istanbul yang ada tanda halal di pintu masuk semasa on the way ke Eiffel Tower,kitorang tak lepaskan peluang.


Yummy! Memang sodap!

10) La Defense

Bila kita sebut je Paris, ramai yang terbayangkan binaan2 lama yang romantik2 tu.. tapi sebenarnya Paris juga ada bandar moden yang dipanggil La Defense. Kat sini terdapat banyak bangunan2 moden yang tinggi mencakar langit. Kalau masa tak mengizinkan untuk ke La Defense, korang leh tengok dari atas Eiffel Tower. 

 La Defense yang kelihatan dari Eiffel Tower


Sedar tak sedar, percutian kami di Paris sudah berakhir. 3 hari 2 malam terlalu pendek untuk betul2 menghayati kota cinta ni. Biasanya, bila berada di tempat orang, kami lebih tertarik untuk berasimilasi dengan orang tempatan, namun 3 hari tidak cukup untuk itu. Takpelah, kalau ada rezeki mungkin boleh sampai lagi.

Bestkan !
Macam mana nak kumpul duit beli Melancong ke sana ?

Guna Duit Untung Main Saham Laaa... !

Susah ke main saham? tak lah, Senang jer, masuk kelas sehari dah boleh main...



Bila ekonomi baik main KLSE , kalau ekonomi x baik main FCPO/Fx (dgn MODAL RM2k boleh untung sampai RM30k bila SAHAM menjunam !! ~ FCPO/fx untung bila saham jatuh ! )

 

 Pilih jer kelas mana nak masuk dibawah...

  1. Kelas FCPO / Dagangan Hadapan Kelapa Sawit (RM69!) >> www.FCPO.co.nr
  2. Kursus Asas Pelaburan Bursa Saham ( RM69 ! ) >> www.KLFX.blogspot.com 
  3. Kelas Teknik Forex " 100 PIPS " & Signal PERCUMA ! >> http://OIIM.co.nr  
  4. Kursus Pelaburan EMAS (Saving/SpotGold/Brg Kemas) >> www.KLFX.blogspot.com

utures trading in malaysia crude palm oil futures fcpo cpo futures trading cpo futures futures crude palm oil futures malaysia fcpo malaysia crude palm oil price trade fcpo what is crude palm oil future crude palm oil crude palm oil futures trading oil price bursan malaysia future trading malaysia palm oil malaysia palm oil prices bursa futures crude palm oil futures malaysia crude palm oil fkli futures bursa malaysia cpo futures palm oil industry malaysian futures crude palm oil price chart palm oil in malaysia malaysia crude palm oil online trading malaysia cpo price palm oil price chart gold trading malaysia oil palm crude palm oil future palm oil trading companies palm oil futures market oil palm oil price chart palm oil trading crude palm oil in malaysia trading palm oil palm oil hq palm oil mill soybean oil futures palm oil futures Malaysia  palm oil futures fcpo trading fcpo chart malaysia futures trading how to trade futures in malaysia palm oil price futures trading malaysia crude palm oil futures futures trading in malaysia crude palm oil futures fcpo cpo futures trading cpo futures futures crude palm oil futures malaysia fcpo malaysia crude palm oil price trade fcpo what is crude palm oil future crude palm oil crude palm oil futures trading oil price bursan malaysia future trading malaysia palm oil malaysia palm oil prices bursa futures crude palm oil futures malaysia crude palm oil fkli futures bursa malaysia cpo futures palm oil industry malaysian futures crude palm oil price chart palm oil in malaysia malaysia crude palm oil online trading malaysia cpo price palm oil price chart gold trading malaysia oil palm crude palm oil future palm oil trading companies palm oil futures market oil palm oil price chart palm oil trading crude palm oil in malaysia trading palm oil palm oil hq palm oil mill soybean oil futures palm oil futures Malaysia palm oil futures fcpo trading fcpo chart Malaysia


Tempatanzaharudinustaz sobrinasir forexpakdiTop Forex Forumcarigoldnogoldwang cybercaricommymesranetbicara jutawanTop Indicator Forexsupport resistanceelliot wave fibonacciwinning solutionKuasa Forexcot reportmacd rsi adx bollingernewsCarian Saham Paling Tinggimaybank2u fxlangkah main sahambank negara malaysiacara menjana pendapatankelas saham percumakursus saham murahbelajar saham onlinebskl bursa malaysiaklci bursa sahambicara jutawanpelaburan sahamduit sambilanjawatan kosongkerja sambilanTop Forex Keywordblog forexbuku panduan forexstrategi forex long termcara senang trade forexpanduan simple forexEA expert advisorforex robotkursus forexforex tutorialteknik scalpingpart time trader kayakelas fxuntung forexfundamentalstranglestraddlebreak outasian marketforex sessionforex seremban tamping rembau nilai negeri sembilanforex labuantips forexforex seminarforex signalebook forex bahasa melayu bmbroker forexforex haramforex illegalapa itu forexbagaimana bermula dalam forexforex tipuTop MT4 Forex Brokerikofxfxmalayeracashmaster, pelaburan emas pelaburan emas maybank harga emas dinar emas pelaburan emas bank rakyat pelaburan emas public bank harga emas terkini harga emas maybank pelaburan emas di malaysia harga emas di malaysia harga emas malaysia pelaburan saham emas harga emas 916 terkini pelaburan dinar emas pelaburan emas forum saham emas harga emas di pasaran pasaran emas melabur emas harga emas 916 semasa pelaburan emas di bank rakyat pelaburan emas public gold harga emas harian pelaburan emas bank islam skim pelaburan emas harga emas semasa 916 pasaran emas semasa teknik pelaburan emas cara pelaburan emas zaharuddin pelaburan emas harga pasaran emas semasa harga emas bank negara pelaburan jongkong emas harga emas hari ini malaysia pasaran emas malaysia emas pelaburan harga emas 916 sekarang harga emas 999 terkini harga emas 999.9 hari ini pasaran emas hari ini harga pasaran

LANGGAN SIGNAL FOREX / FCPO & TIPS PELABURAN SAHAM TERUS KE EMEL ANDA!




Susah nak untung dalam Forex?
Pening kepala nak pilih kaunter Saham yang akan untung ?
Tak pasti entry untuk FCPO ?

Dengan langganan PAKEJ Signal dan Tips KLFX terus emel anda...

Anda TIDAK PERLU lagi berhempas pulas membuat analisis setiap hari.

Trade dengan mudah dan simple berpandukan signal / tips yang kami hantar terus ke emel anda !

 

BERMINAT?  KLIK >> DISINI <<

Top MT4 Forex Brokerikofxfxmalayeracashmaster forexfxcmliteforexinstaforexmarketivaeasy forexSelebriti Fx Tempatanzaharudinustaz sobrinasir forexpakdiTop Forex Forumcarigoldnogoldwang cybercaricommymesranetbicara jutawanTop Indicator Forexsupport resistanceelliot wave fibonacciwinning solutionKuasa Forexcot reportmacd rsi adx bollingernewsCarian Saham Paling Tinggimaybank2u fxlangkah main sahambank negara malaysiacara menjana pendapatankelas saham percumakursus saham murahbelajar saham onlinebskl bursa malaysiaklci bursa sahambicara jutawanpelaburan sahamduit sambilanjawatan kosongkerja sambilanTop Forex Keywordblog forexbuku panduan forexstrategi forex long termcara senang trade forexpanduan simple forexEA expert advisorforex robotkursus forexforex tutorialteknik scalpingpart time trader kayakelas fxuntung forexfundamentalstranglestraddlebreak outasian marketforex sessionforex seremban tamping rembau nilai negeri sembilanforex labuantips forexforex seminarforex signalebook forex bahasa melayu bmbroker forexforex haramforex illegalapa itu forexbagaimana bermula dalam forexforex tipuTop MT4 Forex Brokerikofxfxmalayeracashmaster Brokerikofxfxmalayeracashmaster forexfxcmliteforexinstaforexmarketivaeasy forexSelebriti Fx Tempatanzaharudinustaz sobrinasir forexpakdiTop Forex Forumcarigoldnogoldwang cybercaricommymesranetbicara jutawanTop Indicator Forexsupport resistanceelliot wave fibonacciwinning solutionKuasa Forexcot reportmacd rsi adx bollingernewsCarian Saham Paling Tinggimaybank2u fxlangkah main sahambank negara malaysiacara menjana pendapatankelas saham percumakursus saham murahbelajar saham onlinebskl bursa malaysiaklci bursa sahambicara jutawanpelaburan sahamduit sambilanjawatan kosongkerja sambilanTop Forex Keywordblog forexbuku panduan forexstrategi forex long termcara senang trade forexpanduan simple forexEA expert advisorforex robotkursus forexforex tutorialteknik scalpingpart time trader kayakelas fxuntung forexfundamentalstranglestraddlebreak outasian marketforex sessionforex seremban tamping rembau nilai negeri sembilanforex labuantips forexforex seminarforex signalebook forex bahasa melayu bmbroker forexforex haramforex illegalapa itu forexbagaimana bermula dalam forexforex tipuTop MT4 Forex Brokerikofxfxmalayeracashmaster, pelaburan emas pelaburan emas maybank harga emas dinar emas pelaburan emas bank rakyat pelaburan emas public bank harga emas terkini harga emas maybank pelaburan emas di malaysia harga emas di malaysia harga emas malaysia pelaburan saham emas harga emas 916 terkini pelaburan dinar emas pelaburan emas forum saham emas harga emas di pasaran pasaran emas melabur emas harga emas 916 semasa pelaburan emas di bank rakyat pelaburan emas public gold harga emas harian pelaburan emas bank islam skim pelaburan emas harga emas semasa 916 pasaran emas semasa teknik pelaburan emas cara pelaburan emas zaharuddin pelaburan emas harga pasaran emas semasa harga emas bank negara pelaburan jongkong emas harga emas hari ini malaysia pasaran emas malaysia emas pelaburan harga emas 916 sekarang harga emas 999 terkini harga emas 999.9 hari ini pasaran emas hari ini harga pasaran emas hari ini

KLIK ICON TWITTER & FACEBOOK DIBAWAH DAN SHARE INFO DI LAMAN INI BERSAMA  KENALAN ANDA.... Bersama Menjana Kekayaan!

 

Forex Signal 21/8/2017 - Sell USD/CHF


Untuk memulakan pelaburan SAHAM / Forex / EMAS anda perlu membuka akaun PELABURAN di Syarikat Broker DI >> SINI


penny stock broker paypal , stock broker paypal , stock broker accepts paypal , online stock broker paypal , stock brokers that take paypal , stock broker with paypal , saham paypal , beli saham dengan paypal , main saham dengan paypal , beli emas dengan paypal , cfd trading paypal , cfd paypal , cfd broker paypal , 1 usd to cad paypal ,
forex broker paypal deposit , forex broker + paypal withdraw , forex broker paypal mt4 , forex broker list paypal , ecn forex broker paypal , forex brokers with paypal payment , broker forex dengan paypal , broker forex menggunakan paypal , broker forex yang menerima paypal , broker forex yang terima paypal , forex broker paypal , forex broker accept paypal , best forex broker paypal , broker forex con paypal , broker forex deposit via paypal , forex broker paypal metatrader , forex broker mit paypal , broker forex menerima paypal , broker forex yang menggunakan paypal , forex broker support paypal , forex broker that accept paypal , forex broker using paypal , broker forex via paypal , forex broker with paypal , forex broker with paypal deposit ,
forex broker paypal deposit , forex broker + paypal withdraw , forex broker paypal mt4 , forex broker list paypal , ecn forex broker paypal , forex brokers with paypal payment , broker forex dengan paypal , broker forex menggunakan paypal , broker forex yang menerima paypal , broker forex yang terima paypal , forex broker paypal , forex broker accept paypal , best forex broker paypal , broker forex con paypal , broker forex deposit via paypal , forex broker paypal metatrader , forex broker mit paypal , broker forex menerima paypal , broker forex yang menggunakan paypal , forex broker support paypal , forex broker that accept paypal , forex broker using paypal , broker forex via paypal , forex broker with paypal , forex broker with paypal deposit ,



LANGGAN SIGNAL FOREX / FCPO & TIPS PELABURAN SAHAM TERUS KE EMEL ANDA!




Susah nak untung dalam Forex?
Pening kepala nak pilih kaunter Saham yang akan untung ?
Tak pasti entry untuk FCPO ?

Dengan langganan PAKEJ Signal dan Tips KLFX terus emel anda...

Anda TIDAK PERLU lagi berhempas pulas membuat analisis setiap hari.

Trade dengan mudah dan simple berpandukan signal / tips yang kami hantar terus ke emel anda !

 

BERMINAT?  KLIK >> DISINI <<

Top MT4 Forex Brokerikofxfxmalayeracashmaster forexfxcmliteforexinstaforexmarketivaeasy forexSelebriti Fx Tempatanzaharudinustaz sobrinasir forexpakdiTop Forex Forumcarigoldnogoldwang cybercaricommymesranetbicara jutawanTop Indicator Forexsupport resistanceelliot wave fibonacciwinning solutionKuasa Forexcot reportmacd rsi adx bollingernewsCarian Saham Paling Tinggimaybank2u fxlangkah main sahambank negara malaysiacara menjana pendapatankelas saham percumakursus saham murahbelajar saham onlinebskl bursa malaysiaklci bursa sahambicara jutawanpelaburan sahamduit sambilanjawatan kosongkerja sambilanTop Forex Keywordblog forexbuku panduan forexstrategi forex long termcara senang trade forexpanduan simple forexEA expert advisorforex robotkursus forexforex tutorialteknik scalpingpart time trader kayakelas fxuntung forexfundamentalstranglestraddlebreak outasian marketforex sessionforex seremban tamping rembau nilai negeri sembilanforex labuantips forexforex seminarforex signalebook forex bahasa melayu bmbroker forexforex haramforex illegalapa itu forexbagaimana bermula dalam forexforex tipuTop MT4 Forex Brokerikofxfxmalayeracashmaster Brokerikofxfxmalayeracashmaster forexfxcmliteforexinstaforexmarketivaeasy forexSelebriti Fx Tempatanzaharudinustaz sobrinasir forexpakdiTop Forex Forumcarigoldnogoldwang cybercaricommymesranetbicara jutawanTop Indicator Forexsupport resistanceelliot wave fibonacciwinning solutionKuasa Forexcot reportmacd rsi adx bollingernewsCarian Saham Paling Tinggimaybank2u fxlangkah main sahambank negara malaysiacara menjana pendapatankelas saham percumakursus saham murahbelajar saham onlinebskl bursa malaysiaklci bursa sahambicara jutawanpelaburan sahamduit sambilanjawatan kosongkerja sambilanTop Forex Keywordblog forexbuku panduan forexstrategi forex long termcara senang trade forexpanduan simple forexEA expert advisorforex robotkursus forexforex tutorialteknik scalpingpart time trader kayakelas fxuntung forexfundamentalstranglestraddlebreak outasian marketforex sessionforex seremban tamping rembau nilai negeri sembilanforex labuantips forexforex seminarforex signalebook forex bahasa melayu bmbroker forexforex haramforex illegalapa itu forexbagaimana bermula dalam forexforex tipuTop MT4 Forex Brokerikofxfxmalayeracashmaster, pelaburan emas pelaburan emas maybank harga emas dinar emas pelaburan emas bank rakyat pelaburan emas public bank harga emas terkini harga emas maybank pelaburan emas di malaysia harga emas di malaysia harga emas malaysia pelaburan saham emas harga emas 916 terkini pelaburan dinar emas pelaburan emas forum saham emas harga emas di pasaran pasaran emas melabur emas harga emas 916 semasa pelaburan emas di bank rakyat pelaburan emas public gold harga emas harian pelaburan emas bank islam skim pelaburan emas harga emas semasa 916 pasaran emas semasa teknik pelaburan emas cara pelaburan emas zaharuddin pelaburan emas harga pasaran emas semasa harga emas bank negara pelaburan jongkong emas harga emas hari ini malaysia pasaran emas malaysia emas pelaburan harga emas 916 sekarang harga emas 999 terkini harga emas 999.9 hari ini pasaran emas hari ini harga pasaran emas hari ini

KLIK ICON TWITTER & FACEBOOK DIBAWAH DAN SHARE INFO DI LAMAN INI BERSAMA  KENALAN ANDA.... Bersama Menjana Kekayaan!

 

FCPO Strategy 21/8/2017 - Beli jika harga melepasi 2690, tp 2700

FCPO Strategy  21/8/2017 - Beli jika harga melepasi 2690, tp 2700


LANGGAN SIGNAL FOREX / FCPO & TIPS PELABURAN SAHAM TERUS KE EMEL ANDA!




Susah nak untung dalam Forex?
Pening kepala nak pilih kaunter Saham yang akan untung ?
Tak pasti entry untuk FCPO ?

Dengan langganan PAKEJ Signal dan Tips KLFX terus emel anda...

Anda TIDAK PERLU lagi berhempas pulas membuat analisis setiap hari.

Trade dengan mudah dan simple berpandukan signal / tips yang kami hantar terus ke emel anda !

 

BERMINAT?  KLIK >> DISINI <<

Top MT4 Forex Brokerikofxfxmalayeracashmaster forexfxcmliteforexinstaforexmarketivaeasy forexSelebriti Fx Tempatanzaharudinustaz sobrinasir forexpakdiTop Forex Forumcarigoldnogoldwang cybercaricommymesranetbicara jutawanTop Indicator Forexsupport resistanceelliot wave fibonacciwinning solutionKuasa Forexcot reportmacd rsi adx bollingernewsCarian Saham Paling Tinggimaybank2u fxlangkah main sahambank negara malaysiacara menjana pendapatankelas saham percumakursus saham murahbelajar saham onlinebskl bursa malaysiaklci bursa sahambicara jutawanpelaburan sahamduit sambilanjawatan kosongkerja sambilanTop Forex Keywordblog forexbuku panduan forexstrategi forex long termcara senang trade forexpanduan simple forexEA expert advisorforex robotkursus forexforex tutorialteknik scalpingpart time trader kayakelas fxuntung forexfundamentalstranglestraddlebreak outasian marketforex sessionforex seremban tamping rembau nilai negeri sembilanforex labuantips forexforex seminarforex signalebook forex bahasa melayu bmbroker forexforex haramforex illegalapa itu forexbagaimana bermula dalam forexforex tipuTop MT4 Forex Brokerikofxfxmalayeracashmaster Brokerikofxfxmalayeracashmaster forexfxcmliteforexinstaforexmarketivaeasy forexSelebriti Fx Tempatanzaharudinustaz sobrinasir forexpakdiTop Forex Forumcarigoldnogoldwang cybercaricommymesranetbicara jutawanTop Indicator Forexsupport resistanceelliot wave fibonacciwinning solutionKuasa Forexcot reportmacd rsi adx bollingernewsCarian Saham Paling Tinggimaybank2u fxlangkah main sahambank negara malaysiacara menjana pendapatankelas saham percumakursus saham murahbelajar saham onlinebskl bursa malaysiaklci bursa sahambicara jutawanpelaburan sahamduit sambilanjawatan kosongkerja sambilanTop Forex Keywordblog forexbuku panduan forexstrategi forex long termcara senang trade forexpanduan simple forexEA expert advisorforex robotkursus forexforex tutorialteknik scalpingpart time trader kayakelas fxuntung forexfundamentalstranglestraddlebreak outasian marketforex sessionforex seremban tamping rembau nilai negeri sembilanforex labuantips forexforex seminarforex signalebook forex bahasa melayu bmbroker forexforex haramforex illegalapa itu forexbagaimana bermula dalam forexforex tipuTop MT4 Forex Brokerikofxfxmalayeracashmaster, pelaburan emas pelaburan emas maybank harga emas dinar emas pelaburan emas bank rakyat pelaburan emas public bank harga emas terkini harga emas maybank pelaburan emas di malaysia harga emas di malaysia harga emas malaysia pelaburan saham emas harga emas 916 terkini pelaburan dinar emas pelaburan emas forum saham emas harga emas di pasaran pasaran emas melabur emas harga emas 916 semasa pelaburan emas di bank rakyat pelaburan emas public gold harga emas harian pelaburan emas bank islam skim pelaburan emas harga emas semasa 916 pasaran emas semasa teknik pelaburan emas cara pelaburan emas zaharuddin pelaburan emas harga pasaran emas semasa harga emas bank negara pelaburan jongkong emas harga emas hari ini malaysia pasaran emas malaysia emas pelaburan harga emas 916 sekarang harga emas 999 terkini harga emas 999.9 hari ini pasaran emas hari ini harga pasaran emas hari ini

KLIK ICON TWITTER & FACEBOOK DIBAWAH DAN SHARE INFO DI LAMAN INI BERSAMA  KENALAN ANDA.... Bersama Menjana Kekayaan!

 

Tips Saham 21/8/2017 - IFCAMSC

IFCA MSC Bhd ("IFCMSC") terlibat dalam penyediaan penyelesaian perniagaan IT. Bidang keistimewaannya adalah industri hartanah di mana penyelesaiannya telah menemui penerimaan sedia. Ia telah berkembang ke negara-negara ASEAN yang lain serta China.

Prestasi Kewangan Terkini

Prestasi kewangan IFCAMSC berada pada aliran meningkat yang stabil dari tahun 2008 hingga 2013. Pada 201, pendapatan & keuntungannya dimatikan. Ia memuncak pada tahun 2015 dan jatuh pada tahun 2016. Trajektori pendapatan dan keuntungannya mencerminkan kesihatan pasaran hartanah Malaysia, yang memuncak pada tahun 2015.

Penurunan tajam dalam keuntungan IFCAMSC pada TK2016 adalah disebabkan oleh yang berikut:
1) Penurunan pendapatan disebabkan oleh kemerosotan dalam pasaran hartanah; Dan
2) Pengiktirafan caj susutnilai & pelunasan untuk membangunkan portal Property365 dalam talian


Graf 1: 10 tahun terakhir P & L IFCAMSC

Hasil Suku Tahunan Terkini

Dalam QE30 / 6/2017, keuntungan bersih IFCAMSC meningkat 50% qoq kepada RM2.5 juta sementara hasil meningkat sebanyak 7% kepada RM20.6 juta. Pada suku tahun yang sama tahun lepas, syarikat itu melaporkan kerugian bersih RM535k. Pendapatan meningkat lebih rendah disebabkan oleh sumbangan jualan yang lebih tinggi daripada segmen luar negara dan ini telah menghasilkan keuntungan yang lebih tinggi sebelum cukai bagi suku tersebut.


Jadual: P & L 14 suku terakhir IFCAMSC


Graf 2: P & L 14 suku terakhir IFCAMSC

Posisi kewangan

Kedudukan kewangan IFCAMSC pada 30/6/2017 dianggap sihat dengan nisbah semasa pada 3.9x dan jumlah liabiliti ke ekuiti pada 0.3x. Rizab tunainya berjumlah RM69.6 juta atau RM0.11 ​​sesaham.

Penilaian

IFCAMSC (ditutup pada RM0.41 semalam) kini berdagang pada PER sebanyak 26x (berdasarkan EPS 4 suku terakhir sebanyak 1.60 sen) atau pada Harga kepada 2.3x (berdasarkan NTA sesaham 18 sen). IFCAMSC membayar dividen 0.5 sen tahun lepas - penurunan daripada dividen 1 sen yang dibayar dalam TK2015 & FY2014. Jika pembayaran dividen kekal pada 0.5 sen sesaham, maka hasil dividen hanya 1.2%. Secara keseluruhannya, IFCAMSC dianggap bernilai sepenuhnya. Sekiranya pemulihan keuntungannya dapat diteruskan, maka harga sahamnya akan kelihatan lebih menarik dan pemulihan harga boleh bermula dengan sungguh-sungguh.

Tinjauan Teknikal

IFCAMSC meningkat daripada RM0.10 pada 2014 ke paras tertinggi RM1.80 pada 2015 - impian menjadi kenyataan bagi para pelabur bertuah yang memiliki stok itu. Penurunannya yang panjang kepada RM0.25 pada 2016 adalah mimpi ngeri yang semua pelabur mahu mengelak.


Carta 1: Carta bulanan IFCAMSC pada 17 Ogos 2017 (Sumber: Shareinvestor.com)

IFCAMSC mungkin telah melanggar garis aliran menurunnya, RR. Sekiranya ia dapat melepasi tahap RM 0.50 (dari garisan, AB), pemulihan IFCAMSC mungkin bermula.


Carta 2: Carta mingguan IFCAMSC pada 17 Ogos 2017 (Sumber: Shareinvestor.com)

Kesimpulannya

Berdasarkan peningkatan prestasi kewangan dan kedudukan yang sihat, IFCAMSC dapat menjadi stok yang baik untuk pelaburan jangka panjang.

*Klik link dibawah untuk Buku Buku berguna tentang pelaburan/ cara buat duit:


LANGGAN SIGNAL FOREX / FCPO & TIPS PELABURAN SAHAM TERUS KE EMEL ANDA!




Susah nak untung dalam Forex?
Pening kepala nak pilih kaunter Saham yang akan untung ?
Tak pasti entry untuk FCPO ?

Dengan langganan PAKEJ Signal dan Tips KLFX terus emel anda...

Anda TIDAK PERLU lagi berhempas pulas membuat analisis setiap hari.

Trade dengan mudah dan simple berpandukan signal / tips yang kami hantar terus ke emel anda !

 

BERMINAT?  KLIK >> DISINI <<

Top MT4 Forex Brokerikofxfxmalayeracashmaster forexfxcmliteforexinstaforexmarketivaeasy forexSelebriti Fx Tempatanzaharudinustaz sobrinasir forexpakdiTop Forex Forumcarigoldnogoldwang cybercaricommymesranetbicara jutawanTop Indicator Forexsupport resistanceelliot wave fibonacciwinning solutionKuasa Forexcot reportmacd rsi adx bollingernewsCarian Saham Paling Tinggimaybank2u fxlangkah main sahambank negara malaysiacara menjana pendapatankelas saham percumakursus saham murahbelajar saham onlinebskl bursa malaysiaklci bursa sahambicara jutawanpelaburan sahamduit sambilanjawatan kosongkerja sambilanTop Forex Keywordblog forexbuku panduan forexstrategi forex long termcara senang trade forexpanduan simple forexEA expert advisorforex robotkursus forexforex tutorialteknik scalpingpart time trader kayakelas fxuntung forexfundamentalstranglestraddlebreak outasian marketforex sessionforex seremban tamping rembau nilai negeri sembilanforex labuantips forexforex seminarforex signalebook forex bahasa melayu bmbroker forexforex haramforex illegalapa itu forexbagaimana bermula dalam forexforex tipuTop MT4 Forex Brokerikofxfxmalayeracashmaster Brokerikofxfxmalayeracashmaster forexfxcmliteforexinstaforexmarketivaeasy forexSelebriti Fx Tempatanzaharudinustaz sobrinasir forexpakdiTop Forex Forumcarigoldnogoldwang cybercaricommymesranetbicara jutawanTop Indicator Forexsupport resistanceelliot wave fibonacciwinning solutionKuasa Forexcot reportmacd rsi adx bollingernewsCarian Saham Paling Tinggimaybank2u fxlangkah main sahambank negara malaysiacara menjana pendapatankelas saham percumakursus saham murahbelajar saham onlinebskl bursa malaysiaklci bursa sahambicara jutawanpelaburan sahamduit sambilanjawatan kosongkerja sambilanTop Forex Keywordblog forexbuku panduan forexstrategi forex long termcara senang trade forexpanduan simple forexEA expert advisorforex robotkursus forexforex tutorialteknik scalpingpart time trader kayakelas fxuntung forexfundamentalstranglestraddlebreak outasian marketforex sessionforex seremban tamping rembau nilai negeri sembilanforex labuantips forexforex seminarforex signalebook forex bahasa melayu bmbroker forexforex haramforex illegalapa itu forexbagaimana bermula dalam forexforex tipuTop MT4 Forex Brokerikofxfxmalayeracashmaster, pelaburan emas pelaburan emas maybank harga emas dinar emas pelaburan emas bank rakyat pelaburan emas public bank harga emas terkini harga emas maybank pelaburan emas di malaysia harga emas di malaysia harga emas malaysia pelaburan saham emas harga emas 916 terkini pelaburan dinar emas pelaburan emas forum saham emas harga emas di pasaran pasaran emas melabur emas harga emas 916 semasa pelaburan emas di bank rakyat pelaburan emas public gold harga emas harian pelaburan emas bank islam skim pelaburan emas harga emas semasa 916 pasaran emas semasa teknik pelaburan emas cara pelaburan emas zaharuddin pelaburan emas harga pasaran emas semasa harga emas bank negara pelaburan jongkong emas harga emas hari ini malaysia pasaran emas malaysia emas pelaburan harga emas 916 sekarang harga emas 999 terkini harga emas 999.9 hari ini pasaran emas hari ini harga pasaran emas hari ini

KLIK ICON TWITTER & FACEBOOK DIBAWAH DAN SHARE INFO DI LAMAN INI BERSAMA  KENALAN ANDA.... Bersama Menjana Kekayaan!

 

kursus forex forex malaysia belajar forex forex factory kuasa forex jutawan forex marketiva easy forex forex forex investment forex converter malaysia forex forex news forex courses forex indicator robot forex apa itu forex forex calculator forex trading forex exchange forex forum foreign exchange forex tutorial forex signal forex autopilot main forex panduan forex signal forex forex robot forex rates kursus forex di malaysia metatrader free forex signal berita forex kursus forex malaysia what is forex kursus forex 2010 forex broker forex contest islamic forex forex chart best forex broker forex ea forum forex forex automoney ebook forex indicator forex forex ebook forex bonus oanda forex kursus saham saham saham online marketiva main saham belajar saham main saham online metatrader 4 belajar main saham marketiva.com cara main saham online harga saham cara bermain saham jual beli saham bermain saham belajar saham online belajarforex belajar marketiva permainan saham online saham valas harga saham online cara bermain saham online bermain saham online pasar saham online trading saham online bagaimana cara bermain saham valas online belajar bermain saham trading saham cara saham online trading saham simulasi saham saham online trading main saham instaforex marketiva saham online foreign exchange main saham online belajar saham main saham maybank2u belajar main saham metatrader fx open metatrader 4 marketiva.com cara main saham online panduan main saham tips main saham mt4 metatrader 5 online trading bagaimana cara main saham marketiva scam www.marketiva.com forek fx pro beli saham online fx trading belajarforex easyforex valas forexmali trading online bermain saham investasi online bursa saham malaysia main board indeks saham modal main saham valas online trading saham bermain saham online foreks meta trader saham online trading cara bermain saham online trading saham online forextrading index saham investasi saham perdagangan saham bursa malaysia bursa malaysia real time bursa saham malaysia bursa malaysia price bursa malaysia berhad klse bursa malaysia bursa malaysia annual report bursa malaysia my bursa malaysia announcement bursa malaysia index bursamalaysia www.bursamalaysia.com bursamalaysia.com ftse bursa malaysia klse online bursa malaysia listing requirement bursa malaysia share price share market malaysia listing requirements of bursa malaysia how to invest in bursa malaysia bursa malaysia website market information bursa malaysia forum klse malaysia bursa saham malaysia online stock market malaysia star bursa malaysia bursamalaysia price bursa malaysia address bursa malaysia securities berhad malaysia stock exchange bursa malaysia bhd bursa malaysia career listed company in bursa malaysia ftse bursa malaysia klci bursa malaysia prices bursa malaysia depository sdn bhd bursa malaysia wiki bursa malaysia market watch malaysia market market watch malaysia fungsi bursa malaysia bursamalaysia announcement bursa malaysia derivatives company listed in bursa malaysia the star online business bursa malaysia market price bursa saham malaysia listed companies trading bursa malaysia bursa malaysia daily summary bursa malaysia blog klse klse online klse star klse price klse real time klse malaysia klse chart klse my klse my website market information prices index bursamalaysia klse stock watch klse star online bursa saham malaysia www.bursamalaysia.com klse bursa malaysia klse index klse market watch klse composite index www.klse.com.my star klse klse realtime kuala lumpur stock exchange klse announcement klse forum klse stock prices klse stock exchange klse online market watch www.klse.com klse real time monitor bursamalaysia.com share market malaysia klse my website market information malaysia stock exchange stock market malaysia klse blog klse stock malaysia stock market klse share price kuala lumpur stock exchange klse klse prices malaysia share market klse market realtime klse share market klse live klse quote klse summary klse eod data klse stock market star klse online GFC Markets FBS Holdings Inc. Finexo FxCompany LiteForex HY Markets [Forex, Stocks, Metals] Dukascopy [Interbank Forex] GFX Group SA [Forex, Stock Market Index, ...] MoneyForex [Forex, CFD, ...] Western Capital Forex [Forex, CFD, Stocks ...] dbFX Deutsche Bank [Forex ...] FxPro [Forex, CFD, Stocks, Metals ...] COESfx [Forex, Gold, ...] Saxobank [Forex, CFD, ...] TMS Brokers [Managed Accounts, ...] AlaronFX Inc. [Forex, Managed Accounts...] Delta Stock Inc. [Forex, Stock...] Man Financial [Forex, CFD...] A.B. Watley Forex [Forex, Future...] FXDirectDealer iFOREX [Forex, Trading Signals,...] Currency Trading USA [Forex, Man...] Forex Day Trading [Forex, Manage...] Forex For You [Forex, Managed Fu...] Carlo Scevola, CTA [Managed Fund...] Gallo Global Markets [Forex, Fut...] FOREX.com DTG Futures [Futures] DirectFX Invest2forex Rose Stevons & Company [Mana...] Goldberg Forex Group FXOnline Japan Ltd., FXTech Trading Goetz Financial Forex Affin Investment Bank Berhad L 2 Alliance Investment Bank Berhad L 3 AmInvestment Bank Berhad L 4 CIMB Investment Bank Berhad L 5 ECM Libra Investment Bank Berhad L 6 Hong Leong Investment Bank Berhad L 7 HwangDBS Investment Bank Berhad L 8 KAF Investment Bank Berhad L 9 Kenanga Investment Bank Berhad L 10 Maybank Investment Bank Berhad L 11 MIDF Amanah Investment Bank Berhad L 12 MIMB Investment Bank Berhad L 13 OSK Investment Bank Berhad L 14 Public Investment Bank Berhad L 15 RHB Investment Bank Berhad successinforex.blogspot.com collegeforex.com www.duitdariforex.com www.jaguhforex4u.com www.forexmalaysia.com www.bijakforex.com www.sureheboh.com www.kampusforex.com santaiforex.afcobiz.com forex percuma , belajar forex , teknik forex percuma , belajar forex percuma , forex blog , forex blogspot, faham forex, belajar blog, belajar forex islamic, forex percuma, nak belajar main tukaran wang asing, foex percuma, belajar percuma saham, nak belajar forex, ilmu forex percuma, belajar forex islam, beza forex saham, forex duit percuma, belajar blog percuma, jom belajar forex, www.teknikforex percuma.com, belajar forex.com, nak blaja forex, kan belajar forex, teknik forex tag cloud Some currency pairs are more predictable than others. Here are my top 5: 1. AUD/USD 2. EUR/GBP 3. NZD/USD 4. EUR/USD 5. USD/CHF